Курси підвищення кваліфікації педпрацівників ЗДО

Відповідно до КВЕДу 85.59 («Освіта дорослих. Курси підвищення професійної кваліфікації») Олександрійський міський центр професійного розвитку педагогічних працівників розпочав проведення курсів підвищення кваліфікації за програмами.

Із 01 по 10 листопада 2021 року було проведено перші 30-годинні курси.

«Перших ластівок» привітав начальник управління освіти Олександр Авраменко. Директор і консультанти ЦПРПП запропонували слухачам курсів найбільш актуальні та важливі теми. Із Оксаною Анніковою вони розбиралися в тонкощах нового правопису та правильного наголошення слів. Ганна Коваленко розкрила нові підходи щодо організації освітньої взаємодії дітей за освітнім напрямом «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», шляхи формування виокремлених компетентностей. Під її керівництвом педагоги тренувалися у розробці ігор з логіко-математичного розвитку дітей. Із Ольгою Чумак курсантами опрацьовано особливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників та обговорено проблемні ситуацій щодо атестації та шляхи їх вирішення. Світлана Черевашко розкрила особливості мистецької освіти дошкільників. Аліса Тускаєва окреслила психологічну компетентність педагога як передумову формування особистісної компетентності дитини. Із Інною Чернухою курсанти опрацювали шляхи формування природничо-екологічної компетентності дітей дошкільного віку, а з Ольгою Лозовою – опановували педагогіку гри й освітній потенціал гри з LEGO. Під керівництвом Світлани Гутнєвої педагоги у формі веб-квесту вивчали освітній напрям «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі. Комп’ютерна грамота», знайомилися з розвивальними онлайн-іграми для дітей дошкільного віку, створювали інтерактивні завдання з допомогою онлайн-інструментів LearningApps і WordWall.

За результатами підсумкового тестування слухачі курсів показали високий рівень отриманих знань. Працівники ЦПРПП вдячні педагогам ЗДО за виявлену довіру та наполегливу роботу на заняттях.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.