Вітаємо СЗДО №14 з перемогою!

У червні 2023 року педагоги СЗДО № 16 м.Олександрії Кіровоградської області (директор Олена БУЦ) взяли участь у відбірковому етапі Всеукраїнського фестивалю «Сучасне дошкілля під крилами захисту», який був організований Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом розвитку освіти в партнерстві з ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» та видавництвом «Ранок».

Свій досвід роботи по використанню освітньої програми «Впевнений старт» для забезпечення наступності у роботі закладів дошкільної освіти та НУШ представили у номінації: «Сучасні якісні практики реалізації змісту освітнього напряму «Особистість дитини» (інваріативний складник БКДО).

Членами журі було вивчено і оцінено 391 роботу авторських сучасних практик, відповідно до кожної номінації, з урахуванням критеріїв Фестивалю і визначено 75 переможців з дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів.

Колектив СЗДО № 16 за результатами голосування журі було визнано лауреатом у своїй номінації та надано можливість презентувати авторську роботу під час фестивальної всеукраїнської онлайн трансляції в кінці вересня 2023 року.

За підсумками Всеукраїнського фестивалю «Сучасне дошкілля під крилами захисту» педагогічний колектив СЗДО № 16 отримав диплом переможця ІІІ ступеня. Радіємо за наших колег та бажаємо колективу творчих успіхів у наданні якісної освіти дошкільнятам!

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 34

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.