Педагогічний бранч "Освіта на часі: долаємо втрати разом"

08 листопада 2023 р. на базі Ліцею №17 та Мультипрофільного ліцею відбулися курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників.

У заході взяли участь близько 300 освітян з Олександрійської, Попельнастівської, Онуфріївської та Пантаївської громад. Курси організував Олександрійський міський центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно з фахівцями Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

Зустріч з освітянами відбулася у форматі педагогічного бранчу на тему: «Освіта на часі: долаємо втрати разом» про роботу педагогів в умовах воєнного часу.

– Ми всі живемо в умовах війни. Якщо професії військового і медика – це про життя, то професія вчителя – це про майбутнє. Сьогодні для вчителя є три головні напрямки роботи: перший – створення безпечного середовища для дітей, другий – психологічний супровід вчителів та дітей і третій – це збереження якості освіти. Саме тому зараз вчитель потребує особливої підтримки. Адже йому, незважаючи на стреси, пов’язані з війною, потрібно виконувати свою місію про майбутнє дітей, – зазначив Михайло Войцехівський, директор інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка.

У ході курсів спікери інституту післядипломної освіти провели лекційно-тренінгові заняття: для керівників закладів про управлінську діяльність, для педагогів – про психологічну підтримку учнів, батьків та вчителів. Учасники зустрічі дискутували, аналізували ситуації в освітньому просторі, ділилися досвідом та отримали відповіді спікерів на професійні питання.

Усі педагогічні працівники отримають сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.