Педагогічний інтенсив. Біологія

12 вересня 2023р. у рамках педагогічного інтенсиву в Ліцеї інформаційних технологій проведено засідання професійної спільноти вчителів біології за темою: «Біологічна освіта як складова формування природничо-наукової компетентності».

Психологічна підтримка - обов’язковий інструмент освітнього процесу. Як підтримати себе та здобувачів освіти в умовах війни порадила Ярослава Полякова , психолог ЛІТ.

Вчителі опрацювали методичні рекомендації щодо викладання біології у 2023/2024 навчальному році. Обговорили питання практичної частини навчальної програми та проведення інструктажів з безпеки життєдіяльності.

Н. Коваленко (Гімназія №15) поділилась напрацюваннями та методично – дидактичними матеріалами при викладанні предметів «Пізнаємо природу» (6 кл.) та «Біологія» (7кл.) у НУШ.

Вчителі Мультипрофільного ліцею І.Сунько та М.Узлов поділилися особливостями організації викладання інтегрованого курсу «Природничі науки» в 10,11 класах.

Активно пройшло обговорення та порівняння програм і дидактичних матеріалів природничої складової проєктів «Інтелект України», «Світ чеках крилатих», які впроваджуються в освітніх закладах.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.