Педагогічний інтенсив. Вихователі старших груп ЗДО

Відповідно до плану роботи ЦПРПП 08 вересня в ЗДО я/с № 39 у рамках педагогічного інтенсиву відбулося засідання педагогічної спільноти вихователів старших груп ЗДО. Учасники зустрічі прослухали інформацію про основні напрями роботи з дітьми в 2023 – 2024 н.р., здійснили віртуальну екскурсію до місцевого краєзнавчого музею, де проходила виставка українських автентичних рушників. У музеї української етнографії закладу вихователі ознайомилися з експозицією ляльок-мотанок та отримали в подарунок ляльку-мотанку «Пеленашка».

Під час ігрового тренінгу педагоги змагалися в складанні «вишиваної» карти України, підбирали закінчення до прислів’їв і риму до віршів про українські вишиванки, склали орнамент і дізналися про значення певних елементів української вишивки.

Вихователі із задоволенням прослухали нову «Українську мантру», яка допомагає заспокоїтися, відпустити зайві думки, трансформувати внутрішній стан, забезпечує душевний відпочинок.

У рамках відзначення 105-тої річниці з дня народження Василя Сухомлинського, видатного педагога Кіровоградщини, педагогічна спільнота мала змогу ознайомитися з досвідом роботи вихователя ЗДО я/с № 25 Кіян Лариси Михайлівни щодо використання казок В.Сухомлинського у методиці «Казкотерапія», зокрема переглянули відеопрезентацію до методичного посібника «Оздоровлюємо дітей, розвиваємо творчість, виховуємо моральність» і з допомогою QR-коду мають доступ до вищезазначеного посібника.

Учасники педагогічної зустрічі отримали можливість використовувати матеріали з досвіду роботи ЗДО я/с № 39 з питань патріотичного виховання дітей через застосування QR-коду.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 15

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.