Панельна дискусія керівників ЗДО "Самооцінювання діяльності закладу - шлях до успіху"

Протягом 2022-2023 навчального року спеціалістами ДСЯО у Кіровоградській області (Тутаєва Майя Олексіївна, Білокінь Оксана Юріївна) у тісній співпраці з Олександрійським міським ЦПРПП (Аннікова Оксана Миколаївна, Коваленко Ганна Миколаївна) була надана методична допомога керівникам закладів дошкільної освіти з питань формування та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Зокрема, відбулося 3 онлайн-зустрічі та 6 офлайн-навчань на базі ЦПРПП.

За результатами проведеної роботи 07 вересня 2023 року у рамках педагогічного інтенсиву відбулася панельна дискусія керівників ЗДО із головним спеціалістом відділу інституційного аудиту управління ДСЯО у Кіровоградській області Білокінь Оксаною Юріївною на тему: «Самооцінювання діяльності закладу – шлях до успіху».

Під час онлайн-зустрічі, використовуючи дошку Jamboard, директори ЗДО висвітлили сильні та слабкі сторони функціонування підпорядкованих закладів, озвучили реальні шляхи реалізації окреслених завдань.

Білокінь Оксана Юріївна відзначила відповідальне ставлення директорів ЗДО до самоаналізу діяльності закладів, рекомендувала розмістити результати здійсненої роботи на веб-сайтах ЗДО та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Переглянути фото

Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.