Запрошуємо до участі у Всесвітньому Дні Гідності 2020 в Україні

Всесвітній День Гідності 2020

Команда EdCamp Ukraine щаслива запросити Вас до участі у Всесвітньому Дні Гідності 2020: ушосте в Україні, з адаптацією до онлайну!

За 5 років в ініціативі взяли участь понад 208 670 учасниць і учасників із 1 496 закладів освіти. Ще у жодній країні Європи історії про гідність не збирали стільки людей одразу!

Цьогоріч Усесвітній День Гідності в Україні відбудеться завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за сприяння проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія», всесвітнього руху Amnesty International, у співпраці з Міністерством освіти і науки України й Офісом освітнього омбудсмена України.

Подію можна організувати у будь-який день, у будь-якому форматі (онлайн / офлайн / змішаний) під час символічного проміжку: з 21 листопада – День Гідності та Свободи України до 9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією.

РЕЄСТРАЦІЯ відкрита до 12:00 28жовтня 2020 року за покликанням http://bit.ly/applygdignityukraine2020.

Після реєстрації ми запросимо Вас на орієнтаційний вебінар, який відбудеться в рамках Онлайн-толоки EdCamp Ukraine #5 «Гідність. Мир. Освіта»!

Для організації події Ви безкоштовно отримаєте докладні методичні рекомендації з адаптацією до проведення в онлайні та спеціально розроблений робочий зошит для учнівства, ексклюзивні настінні перекидні календарі «Гідність у тобі й у мені», сертифікати для учасниць і учасників, а також підтримку всієї спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ з повним описом події: http://bit.ly/gdignityukraine2020.

Спрямовуймо молодь, учнівство й студентство керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях!

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.